torstai 23. kesäkuuta 2016

Tilannekatsaus

Tosi hieno seisotus, anyway Paroni 5 kuukautta
Niin se aika vaan menee ja jätkä on jo viisi kuinen nuori mies. Raidat erottuu jo kivasti ja korkeuttakin ollaan kasvettu huimasti. Rasvaa kun saatais vielä lisää tuohon kroppaan niin olisi aika bueno paketti. pikkuhiljaa!
Paroni on kehittynyt kaikin puolin ja paljon. Jälkikurssi on ollut varsinainen menestys. Paroni nauttii jäljestämisestä ja ollaan (ainakin omasta mielestäni) edetty hommissa hyvään tahtiin. Jäljestetään siis nyt kahdella liinalla ja about 30 askeleen mittaisia kaartelevia pätkiä niin että joka askeleella on pieni nami. Olen kyllä sitä mieltä että tuota 30 askelta voisi nostaa jo taas pikkusen pidemmäksi mutta tehdään nyt vielä ainakin muutama tuon mittainen. Jäljelle meno rauhallisena onnistuu pääsääntöisesti hyvin mutta joskus herra vetää kuin mikäkin idiootti jäljen alulle. Koitetaan siis jäljelle menoa vielä hioa hiukan että päästään jatkossa aina rauhallisissa merkeissä jäljelle eikä vetämällä.

Tottis kurssi loppui viime lauantaina. Saatiin kurssilta tosi hyviä tipsejä joita aijomme ehdottomasti hyödyntää. Nami tottiksella mennään ja harjoitellaan edelleen seuruuta, käännöksiä ja ties mitä. Treenattava ei lopu koskaan, ja hyvä niin! Tähän astiset tottis treenit on mennyt meidän osalta tosi hyvin. Paroni on kokoajan ihan messissä kun tehdään. Paronilla on intoa tekemiseen niin paljon että se tulee melkeen "reunojen ylitse". Paronia ei siis luultavasti tarvitse aikusena kauhesti yllyttää treeneihin vaan pikemminkin rauhoitella. Mutta näillä mennään! Paroni on oikein mainio pentu jota on ilo työtää. Hauskaa on myös se miten paljon tässä samalla itse oppii kun harjoittelen Paronin kanssa. Tämä on minun ensinmäinen koira joka a) on ollut minulla pennusta saakka ja b)jonka kanssa on tavotteita. Ollaan kimpassa mielestäni oikein toimiva parivaljakko. Saa nähdä mitä saadaan vielä aikaiseksi. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti