torstai 24. maaliskuuta 2016

Mitä kuuluu?

 
Hyvää kiitos! Meillä menee oikein kivasti edelleen. Ollaan tavattu Paronin kanssa jo muutamaa tuttua koiraa ja kohtaamiset on sujunut hyvin. Vähän Paroni jännittää vieraita koiria mutta se on varmaan ihan hyväksyttävää yhdeksän viikkoiselta pennun rääpäleeltä. Ollaan kuitenkin aika vähän vasta käyty muita koiria moikkaamassa. Lenkillä ollaan kans ohitettu muutamat koirat ja ei tämä paljoa muille räksytä. Vähän saattaa puhista mutta antaa kyllä tosi hyvin muiden olla ja seuraa ohjaajaansa eikä jarruttele ja räksytä.

Ollaan kans harjoiteltu irti olemista yksin sekä Toten kanssa. Paroni on tähän mennessä tullut jokaisella "tänne" käskyllä luokse ja naamaan on aina tykitetty kunnon nami palkka.
Käytiin kans pellolla vähän juoksemassa irti. Pojat juoksi pellolla peräkanaa kuin mitkäkin idiootit.
Tyhmillä on halvat huvit ja idiooteilla ilmaiset, vai miten se meni. Ei vaan, ihan loistavaa että osaavat ottaa ilon irti. Tottea jos veisin yksin pellolle niin herra varmaan vain nuuskisi eikä juoksisi lainkaan. Pentu tuo irti oloihin sopivaa vauhtia. :D

Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä minun vanhalle koululle tutustumaan Paronia vähän erilaiseen ympäristöön. Käydään moikkaamassa minua opettanutta opettajaa ja tutustutaan vähän paikkoihin. Paroni luultavasti hurmaa samalla reissulla muutaman opiskelijankin. Voisin tästä "reissusta" ki9rjoittaa sitten tänne blogiin että miten meni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti