lauantai 9. huhtikuuta 2016

Parivaljakko pellolla


Käytiin tossa perjantaina poikien kanssa vähän pellolla juoksentelemassa. Ja tottakai kuvaamassa.
Paroni ja Totte pemootti menemään taas kuin mitkäkin idiootit. Sain reissulta napsittua ihan kivoja kuvia. Pitäisi vain nyt kuvata paljon enemmän Paronia kun se kasvaa niin äkkiä. Toten ja Paronin kokoero vain kasvaa päivä päivältä. Mihin tämä aika menee?

Miten meillä on muuten mennyt? No ihan kivasti. Totte ja Paroni tulee hyvin toimeen. Välillä Paroni koittaa kukkoilla Totelle. Tällöin jätkistä lähtee hirveä meteli ja hampaat irvessä nojataan vastakkain. Ääntä onneksi mahtuu maailmaan. Pentu on tajunnut aika hyvin että parempi vetäytyä vaikka mieli tekisikin vähän näyttää ukkelille. Mitä turhaa tuon Toten kanssa tapella kun ei se mitään pahaa sille koskaan tee. Olen antanut jätkien nahistella rauhassa. Ei kumpaankaan kerta kipua kohdistu niin siinäs selvittelee välejä keskenään. Vaikuttaa minusta kuitenkin ihan normaalilta urosten urpoilulta.
Seuruuta ollaan kans vähän harjoiteltu. Alku oli aika kankeaa sillä ohjaaja (minä) olin yhtä hukassa kuin pentu. Nyt ollaan kuitenkin löydetty aika hyvä yhteinen sävel mitä hiotaan vielä. Ja paljon. Kyllä tämä tästä! Ollaan vähän kummatkin tällaisia hiomattomia timantteja :D

Huomenna olisi tarkoitus mennä moikkaamaan muutamaa tuttua mäyräkoiraa. Ollaan jo nähty näitä kavereita kerran aiemmin ja silloin meni ihan kivasti. Paroni oli silloin about 9 viikkoinen. Poika hyynäsi mamman lähellä pitkälti ja vähä ohimennen nuuski muita koiria. Luulenpa että tällä kertaa ollaan jo vähän rohkeampia. Saa nähdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti