torstai 21. huhtikuuta 2016

Rokottautuminen, check!


Nyt tälle jätkälle on annettu ensinmäinen rokote. Itseasiassa rokote tuikattiin "jo" maanantaina.
Rokotteen olisi saanut antaa viikko sitten mutta Paronilla oli ollut vatsa juuri sekasin niin siirrettiin rokotusta ihan vain varmuuden vuoksi. Lääkärissä tämä kaveri osasi olla tosi nätisti. Muille asiakkaille ei auottu päätä ja kaikki oli tosi mielenkiintoista. Ihmiset oli taas Paronin mielestä ihan super kivoja! Päästiin lääkärin huoneeseen niin ekana piti päästä haistelemaan huoneen joka nurkka tarkasti läpi. Sitten Paroni nostettiin pöydälle ja vähän tutkailtiin kaveria. Kaikki ok.
Seuraavaksi otettiin rokote piikki esiin ja vähän namuja. Eihän tuo ahne possu kerennyt mitään rokotteita tajuamaan kun lääkäri tätillä oli NAMEJA! Seuraava rokotus on sitten kuukauden päästä.

Tämä pikku kaveri on kasvanut kyllä ihan hurjasti. Korkeuttakin löytyy jo 43cm. Painoa on nyt vaivaiset 8,5 kiloa joka on mun mielestä tajuttoman vähän. Muut pennut huitelee jo 10kg. Tähän on vaikuttanut juurikin edellä mainittu vatsan reistailu ja liian vähärasvainen ruoka. En tajunnut jauhareita ostaessa että pentu versio voisi olla fiksumpi valinta kuin tämä "aikuisten" jauhari. Aina oppii jotain. Ollaankin seuraavan tunnin päästä menossa kennel rehun rekalle ostamaan pentujen possu jauharia. Siinä on enemmän rasvaa ja proteiinia kuin tuossa nykyisessä jauharissamme. Eiköhän tämä paino rupea nyt nousemaan kun vatsa on vihdoin kunnosa ja saadaan "parempaa" lihaa kehiin! Pentu on vatsavaivoistaan huolimatta ollut kokoajan pirteä ja sellainen kun Paroni nyt tapaa olla, pikkuinen riiviö. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti