tiistai 24. toukokuuta 2016

Jälki etenee


Ollaan viimeiset kaksi viikkoa tehty jälki ruutuja. Ruudut on mennyt alusta asti tosi hyvin. Paroni ei ole karannut ruudun ulkopuolelle juuri ollenkaan koko kahden viikon aikana. Ruutujen harjoittelu siis onnistui just niin kuin pitikin. Sunnuntaina meillä oli jälki treeni ja näytettiin ohjaajalle miten meillä menee ruudut. Todettiin että ei tehdä enää yhtään enempää ruutuja kun ne meni niin mainiosti.
Kokeiltiin sitten siirtyä hieman vaikeampaan, suoraan traktori jälkeen. Päästin Paronin jäljelle ja se meni oikein hyvin. Kaveri tarkkaan nuuski jäljen, löysi makupalat eikä karannut jäljeltä kuin ihan pikkusen.
Ohjaajan kanssa päätettiin että me ei tätä traktoria teetetä Paronilla tämän enempää vaan siirrytään askeliin. Tehtiin about 18 askeleen pikkuisen kiemurteleva lyhyt jälki. Sain myös kaksi liinaa millä koiraa nyt pitäisi ohjata. Ekaksi kerraksi tämä meni ihan hyvin mutta nyt saan opetella itse tuota ohjaamista. Sovittiin että tehdään seuraavat pari viikkoa nyt about 30 askeleen jälkiä ja jos tuntuu että menee hyvin niin voidaan vähän lisätä askelia. Nyt vaan kovaa treeniä. Oon niin ylpeä tästä koirasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti