maanantai 2. toukokuuta 2016

Tästä se lähtee

Yllä olevat kuvat ovat kolme viikkoa vanhoja.
Paroni painaa nyt 9,5kg ja korkeutta on kertynyt 45cm. Herra osaa nyt istua, maata ja antaa tassua. Irti osataan päästää kun käsketään ja luoksekkin tullaan pyydettäessä.  Seuruukin tuntuu menevän ihan mukavasti tältä 14 viikkoiselta kakaralta. Nenän käyttö ollaan kans harjoiteltu jonkin verran. Jos joku tuolla koiralla toimii niin se on nenä. Ihan sama minne täälä kämpässä piilotamme nappuloita niin Paroni ne kyllä löytää. Jätkä etsii niin kauan että paikantaa hajun ja kun nappulat on tuhottu niin pitää vielä tarkastus haistella koko asunto.
Ollaan myös ulkona heitelty nurmelle nappuloita ja annettu Paronin ne etsiä. Aika hyvin on tähän mennessä naput löytynyt. Nenän käyttöön liittyen saatiin ihan mainioita uutisia tänään.
Paroni pääsee aloittamaan ensi lauantaina IPO taikka FH-kokeeseen tähtäävien peltojälkikurssin!
Oon ihan tärinöissä täällä. Meillä kävi aivan mieletön tuuri että päästään näin pentuna jo työstämään  peltojälkeä osaavien ihmisten ohjaamana. Kurssin vetää Jaana Kukkonen.

Huomenna olisi tarkoitus mennä ensinmäistä kertaa mustin ja mirrin pentutreffeille. Toivotaan että isojen pentujen seasta löytyisi Paronillekkin samaa tasoa oleva paini kaveri. Tuo Totte kun ei aina oikeen lämpene Paronin hurjille leikeille. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti