maanantai 9. toukokuuta 2016

Jännitys tiivistyy


Mun pitää nyt kyllä ryhdistäytyä näiden kuvien kanssa. Tämän postauksen kuvat ovat taas muutaman viikon vanhoja. Koitan ensi kerraksi laittaa tuoreita kuvia postaukseen.
Oltiin eilen siis ensi kertaa siellä peltojälki kurssilla. Tilanne oli minulle sekä Paronille aivan uusi. Tästä huolimatta kaikki meni tosi hyvin! Vähän piti uhota yhdelle sakemannille mutta siinäpä se. Paroni joutui myös ensi kertaa auton takaluukkuun yksin häkkiin odottamaan "pitkäksi aikaa". Vähän tarvitsi ulvoa perään mutta tosi nopeasti hiljeni odottamaan. Eräs kurssilainen ihmetteli että "sehän ihan nukkuu sielä".
Aloitettiin Paronin kanssa ruuduilla ja jätkä tajusi homman jujun oikeastaan heti. Oli super kivaa kun maassa oli nameja mitä sai syödä! ruudulta kun palattiin autolle niin vainusi kaveri että "hei tossa on kans jonku jälki! anna mä haen namut tuolta kans!". Nenä siis selvästi toimii. :D
Paroni työskentelee tosi keskittyneestä alusta loppuun eikä poikennut ruudustansa pois. Saa nähdä mitä tästä kehittyy. Alku vaikuttaa ainakin tosi hyvältä.

Tänään ollaan menossa PK tottelevaisuuden alkeiskurssille. Jännitys on taas suuri, kuten sununtaina ennen jälki kurssin alkua. Oon kotona aivan tärinöissä ja ravaan edes takaisin. "onko mulla nyt kaikki, mitä sielä piti olla, unohdanko jotain, voi noloa jos en oo tajunnu jotain". Tämä jännääminen vissiin kuuluu asiaan? Eka kerta on varmaan se pahin kun ei tiedä yhtään että millaista porukkaa on paikalla, vaikka yleensähän treeni porukoissa on hyvä ilmapiiri jne. Ehkä me selvitään.
Nyt menen vielä tunniksi ravaamaan kämppää ympäri ja sitten painutaan treeneihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti