lauantai 21. toukokuuta 2016

Peltorallia saksalaisen kanssa

17 viikkoa
Käytiin eilen Paronin kanssa moikkaamassa Lukaa. Luka on vajaa kaksi vuotias sakemanni uros.
Aluksi pojat oli ihan omissa maailmoissaan. Luka juoksi lelun perässä jota sille heiteltiin ja Paroni juoksi ympäri peltoa ei minkään perässä. Loppua kohden koirat löysi kuitenkin yhteisen leikin, purutyynyn repiminen! Paroni oli niin polleena kun repi ihan täysillä lelua ja Luka antoi vähän löysää pennulle ettei tuntuisi niin mahdottomalta voittaa. Kaikin puolin mukavat kaverukset.

Viime kerralla rutisin siitä kun meillä oli edessä ensinmäinen PK tottis kurssi päivä. Hyvinhän se meni. Ihmiset ja koirat on mukavia ja ohjaajakin piti Paronista. Paroni on, yllätys yllätys, kurssin nuorin. Tällä hetkellä harjoitellaan sitä oikeaa mielentilaa. Leikitään kentällä ja revitään leluja. Kotona sitten tehdään leikkimisen lisäksi nami tottista parhaan mukaan.

Paroni on kehittynyt yleisesti ottaen tosi paljon. Rohkeutta on tullut paljon lisää ja lenkeilläkään ei tarvitse ihan jokaselle koiralle haukkua. Ollaan tuota ohittamista treenattu paljon ettei meillä olisi aikuisena käsissä remmiräyhää. Hyvällä mallilla ollaan! Ollaan kans tavattu paljon koiria ja tämäkin on varmasti auttanut noiden ohitusten harjoittelemisen kanssa.
Ruutuja ollaan myös tehty ja en voi muuta kuin kehua tuon kaverin työskentelyä.
Olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen tähän raitapaitaan. Treeniä vaan niin Paronista tulee isona vaikka mitä. Innolla odotan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti